#openup: ''Ik heb je zó niet gekend.''

Bijgewerkt: 21 mei 2019Al heel jong had ik last van schaamte. Ik heb geen idee waar dat vandaan kwam, maar ik was ermee doordrongen. Ik durfde mijn arm nauwelijks te bewegen zonder me af te vragen of ik het wel goed deed. Daarnaast heb ik vrij veel meegemaakt in mijn leven: een emigratie naar Frankrijk, mijn moeder die mij en mijn broer daar achterliet bij onze vader die te veel dronk, een paar jaar op een internaat, seksueel geweld, en ook weer mijn terugkeer naar Nederland.


Lees de rest van dit blog bij Mind Young.


Benieuwd naar het taboedoorbrekende spiegelboek Het Offer & Grip dat ik samen met mijn moeder heb geschreven? Kijk dan op de website www.moederdochter.com voor meer informatie of klik hier om het meteen te bestellen.

Algemene Voorwaarden          Privacyverklaring          Retourvoorwaarden         Contact

MoederDochter vof / KvK nummer: 71993487 / BTW-nummer: NL858933081B01