"Hartverscheurend en mateloos inspirerend!"'

Michelle Shanti, uitgever bij Paris Books.

Wij hebben onze eigen ervaringen beschreven in 'Het Offer' en 'Grip' om problemen tussen moeders en dochters bespreekbaar te maken. Daarnaast willen wij helpen om het taboe te doorbreken op psychische problemen die zijn ontstaan door onverwerkte ervaringen uit het verleden. 

Wij hopen dat het lezen van 'Het Offer' en 'Grip' helend zal zijn voor veel mensen. Voor ons was dat zeker het geval.

De boeken zijn onder één kaft, als 'spiegelboek' uitgegeven bij Paris Books. Je hoeft het dus alleen maar om te draaien om de andere kant van het verhaal te lezen.

Via de knop hieronder kun je een (gesigneerd) exemplaar bestellen. 'Het Offer' en 'Grip' zijn ook verkrijgbaar via (online) boekhandels.

'Het Offer' & 'Grip'

Als Anne haar kinderen in Frankrijk bij haar ex-man achterlaat en terugkeert naar Nederland houdt Nora zich sterk, maar achter dit onverschillige masker leeft een kwetsbaar meisje dat zich geen raad weet met de situatie. De band met haar vader en broer is slecht en ze mist haar moeder. Ze verliest zich wanhopig in een wereld van depressie, zelfbeschadiging en suïcidaliteit. Ze kan niet begrijpen waarom haar moeder hen heeft verlaten en verbreekt het contact.

Anne voelt zich geamputeerd. Ze worstelt met schuldgevoelens en kan zichzelf niet vergeven. Maar ze weet ook dat het niet langer ging in Frankrijk. Ze was depressief, had geen werk en zat financieel aan de grond. In therapie gaat Anne op zoek naar zichzelf en naar de oorzaak van haar angsten en depressies. Ze realiseert zich de impact van het thema dat al generaties lang in de familie speelt: alles achterlaten en opnieuw beginnen.

Armoede nestelt zich in het leven van Nora en haar vader. Haar broer is teruggegaan naar Nederland en Nora besluit hem te volgen. Hiervoor moet zij haar vader, vriend en vriendinnen achterlaten in het land waar haar hart ligt. Ze gaat bij haar moeder wonen die therapeut is geworden, maar heeft moeite om haar te vertrouwen. Ze besluit een behandeling te volgen binnen de GGZ. Anne is bang haar dochter nog een keer te verliezen als Nora wordt opgenomen in een kliniek omdat zij het leven niet meer ziet zitten.

Zullen Anne en Nora in staat zijn hun band weer te herstellen?

Algemene Voorwaarden          Privacyverklaring          Retourvoorwaarden          Klachtenprocedure          Contact

MoederDochter vof

KvK nummer: 71993487

BTW-nummer: NL858933081B01